Tevreden

De laatste lessen was het behoorlijk warm in het atelier. Een magere uitvlucht voor het ondermaatse werk dat ik de laatste lessen heb gepresteerd, ik geef het toe. Niettemin ben ik tevreden over het voorbije schooljaar. Als ik terugkijk op de eerste werken heb ik duidelijk flinke vorderingen gemaakt.

De laatste maanden zat ik duidelijk op de goede weg. Het is alsof ik ergens halfweg toch een klik heb gemaakt. De menselijke verhoudingen heb ik steeds beter onder de knie, al blijft het voortdurend opletten geblazen. Je moet er constant je aandacht bij houden en het kan nooit kwaad om nog eens extra na te meten.

Onder de begeleiding van Philippe is mijn kleurgebruik alvast sterker en heviger geworden. Dat kan in mijn geval geen kwaad. Al blijft het opletten om ook weer niet te overdrijven. Ik heb zelf het gevoel dat ik eerder in mijn penseelvoering en het werken met de verf nog wat stappen moet zetten. Dat moet ik maar in mijn zakdoek knopen voor volgende jaar. Nu op naar de tentoonstelling en daarna weer eens schilderen in openlucht tijdens de zomerschilderdagen.

Prettige vakantie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.